Maalauskurssit

 Tule juuri sellaisena kuin olet! 

Tarvitset mukaan ainoastaan itsesi ja paidan joka saa likaantua. Studiolla löytyy myös essuja käytettäväksi. 

Kurssit toteutuvat jos osallistujia on 4 henkilöä. Enimmäisosallistujamäärä maalauskursseille on 10 henkilöä. Ilmoittautumiset ovat sitovia emmekä hyvitä kurssimaksuja, jos peruutus on tehty alle 48h kurssin aloituspäivää.

Hinnat sisältävät kaikki maalauskursseilla käytettävät tarvikkeet. Ostamalla kurssin verkkokaupasta varaat itsellesi paikan kurssilta. Tilauksen jälkeen sinulle toimitetaan vahvistus sähköpostitse.

Jos haluat maksaa kurssin ePassilla, varaathan paikkasi tämän lomakkeen kautta!


KURSSIT

Kurssi sopii niin aloittelijalle kuin pidempään harrastaneelle. Kurssilla maalataan havannoista rennoin ottein ja pyritään pois täydellisyyden tavoittelusta. Tällä kahden kerran kurssilla maalataa ripustusvalmis teos, jonka saat mukaasi.

Kurssi sopii alotteilijoille, kokemusta ei tarvitse olla ollenkaan maalaamisesta. Sopii myös jo vähän harrastaneille, jos haluat laajentaa perusosaamistasi maalien ja värien kanssa. Tutustumme erilaisiin tekniikkoihin ja värioppeihin erilaisten tehtävien kautta. Tällä neljän kerran kurssilla on useita maalaustehtäviä ja lisäksi maalaamme yhden ripustusvalmiin teoksen, jonka saat mukaasi kurssin loputtua. 

Tämän viikonlopun aikana saat avauksen akryylien maailmaan. Sopii sinulle erittäin hyvin, jos et ole aikaisemmin maalannut akryyleillä. Opit perustaidot miten akryylit toimivat ja saat hyvän alun lähteä kokeilemaan maalaamista tämän jälkeen esimerkiksi luovan maalaamisen kurssilla!