Luova maalaus-kurssit

 Tule juuri sellaisena kuin olet! 

Tarvitset mukaan ainoastaan itsesi ja paidan joka saa likaantua. Studiolla löytyy myös essuja käytettäväksi. 

Kurssit toteutuvat jos osallistujia on 4 henkilöä. Enimmäisosallistujamäärä maalauskursseille on 10 henkilöä. Ilmoittautumiset ovat sitovia emmekä hyvitä kurssimaksuja, jos peruutus on tehty alle 48h kurssin aloituspäivää.

Hinnat sisältävät kaikki maalauskursseilla käytettävät tarvikkeet. Ostamalla kurssin verkkokaupasta varaat itsellesi paikan kurssilta. Tilauksen jälkeen sinulle toimitetaan vahvistus sähköpostitse.

Jos haluat maksaa kurssin ePassilla, varaathan paikkasi tämän lomakkeen kautta!

Akryylimaalauksen peruskurssi (12h) - Huhtikuu (The Kuvauskurssi yhteisö)

Maanantaisin Klo 18:00-21:00 Peruskurssilla maalataan rennosti ja etsitään omaa tyyliä erilaisten tehtävien avulla. Opit sekoittamaan värejä ja käyttämään akryylimaalien monipuolisia ominaisuuksia. Opetus on yksilöllistä ja jokaisen kanssa katsotaan tehtävien toteuttamista itselle sopivalla tavalla. Tämän vuoksi ryhmä koko on maximissaan 10 henkeä.  Kurssi sopii jatkoksi akryylien alkeet kurssille tai jo perusteet osaavalle.  Tärkeintä päästää irti arjen kiireistä. Opetuksessa on mukana myös luovaa maalausta, jonka auttaa avaamaan luovuuden lukkoja.  Tehdään tästä kurssista upea yhdessä! Opetuskerrat: 22.4. 29.4. 6.5. 13.5. Kurssimaksu sisältää kaikki materiaalit ja alv 24%.

357,00 € 420,00 €

    Kurssi sopii alotteilijoille, kokemusta ei tarvitse olla ollenkaan maalaamisesta. Sopii myös jo vähän harrastaneille, jos haluat laajentaa perusosaamistasi maalien ja värien kanssa. Tutustumme erilaisiin tekniikkoihin ja värioppeihin erilaisten tehtävien kautta. Tällä neljän kerran kurssilla on useita maalaustehtäviä ja lisäksi maalaamme yhden ripustusvalmiin teoksen, jonka saat mukaasi kurssin loputtua.