Luova maalaus-kurssit

 Tule juuri sellaisena kuin olet! 

Tarvitset mukaan ainoastaan itsesi ja paidan joka saa likaantua. Studiolla löytyy myös essuja käytettäväksi. 

Kurssit toteutuvat jos osallistujia on 4 henkilöä. Enimmäisosallistujamäärä maalauskursseille on 10 henkilöä. Ilmoittautumiset ovat sitovia emmekä hyvitä kurssimaksuja, jos peruutus on tehty alle 48h kurssin aloituspäivää.

Hinnat sisältävät kaikki maalauskursseilla käytettävät tarvikkeet. Ostamalla kurssin verkkokaupasta varaat itsellesi paikan kurssilta. Tilauksen jälkeen sinulle toimitetaan vahvistus sähköpostitse.

Jos haluat maksaa kurssin ePassilla, varaathan paikkasi tämän lomakkeen kautta!

Luova maalaus - Huhtikuu 17.4. ja 24.4.

Luova maalaus sopii kaikille eikä vaadi aiempaa osaamista. Kurssilla nautitaan tekemisestä ja unohdetaan ajatus "tästä pitää tulla jotain täydellistä", ei pidä, eikä tarvitse. Tarkoitus on pitää hauskaa, rentoutua ja unohtaa suorittaminen. Kurssipäivä aloitetaan lyhyemmällä luovuutta avaavalla tehtävällä, jonka jälkeen siirrytään maalaamaan teosta, jonka saat mukaasi kurssin päätteeksi. Teos on jokaisella erilainen ja opettaja ohjeistaa seuraamaan omaa intuitiota ja auttaa tarvittaessa. Keskiviikkoisin klo 17:30-20:00 Opetuskerrat: 17.4. 24.4. Hinta sisältää kaikki kurssimateriaalit mm. maalit ja maalauspohjat.

150,00 €

Luova maalaus - Toukokuu 8.5. ja 15.5

Luova maalaus sopii kaikille eikä vaadi aiempaa osaamista. Kurssilla nautitaan tekemisestä ja unohdetaan ajatus "tästä pitää tulla jotain täydellistä", ei pidä, eikä tarvitse. Tarkoitus on pitää hauskaa, rentoutua ja unohtaa suorittaminen. Jokaisella kerralla maalataan yhtä isompaa maalausta, joka valmistuu kerros kerrokselta. Lisäksi kurssilla tehdään pienempiä lukkoja avaavia tehtäviä, joilla saadaan luovuus kukoistamaan! Keskiviikkoisin klo 17:30-20:00 Opetuskerrat: 8.5. 15.5. Hinta sisältää kaikki kurssimateriaalit mm. maalit ja maalauspohjat.

150,00 €

    Kurssi sopii alotteilijoille, kokemusta ei tarvitse olla ollenkaan maalaamisesta. Sopii myös jo vähän harrastaneille, jos haluat laajentaa perusosaamistasi maalien ja värien kanssa. Tutustumme erilaisiin tekniikkoihin ja värioppeihin erilaisten tehtävien kautta. Tällä neljän kerran kurssilla on useita maalaustehtäviä ja lisäksi maalaamme yhden ripustusvalmiin teoksen, jonka saat mukaasi kurssin loputtua.